Koriander
- Årlig växt som används som krydda, grundläggande ingrediens i indisk currykryddblandning
- Korianderblad är en populär krydda inom asiatisk matlagning
- Värdefullt tillskott till kakor, patéer, kött, såser, sallader och ris
Koriander är en årlig växt som används som en krydda och är en grundläggande ingrediens i den indiska currykryddblandningen. Korianderblad är populära inom asiatisk matlagning och ger en distinkt smak till olika rätter. Det är ett värdefullt tillskott till kakor, patéer, kött, såser, sallader och ris. Infusionen rekommenderas för sjukdomar i matsmältningskanalen, den stimulerar aptiten och har slemlösande effekt. Så korianderfrön i mars/april.
Odla Koriander
Koriander kan sås i mars/april. Den är en värdefull krydda som är enkel att odla och ger rika smaker till en mängd olika rätter.
Specifikation
- Såtid: mars till april
- Skördeperiod: augusti till september
- Plantavstånd: 30x30 cm
Artikelnummer: 109270